Om meg


Mitt
navn er Thomas Karlsen og jeg er en 23 år gammel student. Jeg studerer til daglig Markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania. Våren 2017 skal jeg fordype meg i emnet digital markedsføring, og kommer til å bruke denne bloggen aktivt til å dele nyttig faglig relaterte blogginnlegg.
Jeg er ekstremt interessert i god læring innenfor dette temaet, og håper jeg utover semesteret i samarbeid med flinke medstudenter kan publisere noe som har nytteverdi for flere.

Ved siden av skolen er jeg en sportsinteressert mann med hjerte plassert i fotballen. På fritiden driver jeg med håndballkommentering og golf da årstidene tillater dette.

Personlige egenskaper som jeg tror kan komme til nytte er min positivitet og pågangsmot. Fremtidsrettet og liker å se resultater. Jeg har god arbeidserfaring i ung alder og har prøvd ut flere ulike bransjer.
Ønske om å se CV? Se kontaktannonsen lenger ned på siden.

Jeg håper bloggen kan inspirere, samt tilføre mer kunnskap til lesere. Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger som kan forbedre siden eller innholdet. Ta gjerne kontakt!

Fant du det interessant? Del gjerne